nueva1 страница

  • aba0123e-cf2e-49b2-9232-e7a0cfebf958

ENGLISH ROAD. ЕТАПИ

1. Ферол - Неда. 15 KM

2. Неда - PONTEDEUME. 16 KM

3. PONTEDEUME - Бетанзос. 21 KM

4. Бетанзос - БОЛНИЦА Bruma. 28.3 KM

5. БОЛНИЦА Bruma - SIGUEIRO. 24.8 KM

6. SIGUEIRO - Сантяго. 16.5 KM